Otvoreni poziv za dostavljanje ponuda izrade Komunikacijske strategije za Udruženje Vesta

Pozivamo sve zainteresovane firme i agencije da daju svoju ponudu izrade Komunikacijske strategije za Udruženje Vesta u cilju povećanja vidjivosti TACSO VESTA Resursnog centra, kao posebnog projekta udruženja, i same organizacije.

Udruženje Vesta (www.vesta.ba) je neprofitna, nevladina organizacija koja od 1998. godine djeluje iz Tuzle na području cijele Bosne i Hercegovine. Mi se zalažemo za aktivno sudjelovanje građana u procesima donošenja odluka koje doprinose unapređenju njihovog socio-ekonomskog položaja u društvu. Poseban doprinos ostvarujemo u procesu europskih integracija, nastojeći omogućiti građanima i organizacijama civilnog društva bolje razumjevanje i neophodnost njihovog aktivnog angažmana u aktivnostima koje BIH ima na putu ka Europskoj uniji. Kroz TACSO VESTA Resursni centar radimo na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva kako bi bile što relevantniji sudionik društvenih promjena u BiH i regionu.

Udruženje Vesta je osnivač VestaRadija (www.vestaradio.ba ), neprofitne radio stanice putem koje od 2001. godine emituje program na području tuzlanske regije i čime doprinosi misiji Udruženja. Također, Udruženje je osnivač i Vesta Group, doo konsultantske firme koja se bavi isporukom komercijalnih obuka i predstavlja osnovu za dalju održivost samog Udruženja.

Naš cilj je da osiguramo efektivnu komunikaciju sa različitim korisničkim grupama, uz već prepoznat imidž u javnosti i time povećamo legitimnost i vidljivost prije svega Udruženja Vesta i TACSO VESTA Resursnog centra, kao i VestaRadija i Vesta Gruop doo kao doprinosioca finansijske održivosti svih povezanih entiteta.

Vaša ponuda treba da sadrži:

- kratak opis metodološkog pristupa izradi komunikacijske strategije sa posebnim akcentom na ono što vam je kao informacija potrebno s naše strane,

- rok isporuke dokumenta Komunikacijske strategije

- cijenu usluge i uslove plaćanja

Molimo Vas da prilikom pripreme ponude, posjetite naše aktuelne web stranice www.vesta.ba, www.vestaradio.ba www.gradjanizaevropu.ba kao i facebook profile. Izrada nove web stranice u skladu sa preporukama iz Komunikacijske strategije će biti povjerena agenciji koja je specijalizirana za hosting i izradu web stranica a sadržavati će i pod-stranice za TACSO VESTA Resursni centar i Vesta Group.

Molimo Vas da ponudu dostavite do 15. Novembra 2016. 

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da bez ustručavanja kontaktirate naš ured.

S poštovanjem,

Amra Selesković

Direktorica